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스위젠, 2022년 고강도 감미료 브라제인 출시

AI독립군 2021. 10. 5. 11:33

 

Sweegen to launch high intensity sweetener brazzein in 2022

스위젠, 2022 고강도 감미료 브라제인 출시

 

 

Sweegen will expand its high-intensity sweeteners portfolio early next year with the addition of brazzein, an ultra-sweet tasting protein found in small quantities in the fruit of a West African plant called oubli, that can be produced on a commercial scale via microbial fermentation.

Sweegen 내년 미생물 발효를 통해 상업적으로 생산될 있는 오블리(Oubli)라고 불리는 서아프리카 식물의 열매에서 소량으로 발견되는 초단맛 단백질인 브라제인(brazzein) 추가함으로써 고강도 감미료 포트폴리오를 확대할 예정이다.

 

The zero-calorie, heat-stable sweetener has been developed in collaboration with Sweegen's partner Conagen, which has scaled it to commercial production.

열에 안정적인 제로 칼로리 감미료는 Sweegen 파트너인 Conagen 공동으로 개발했으며, 이를 상업적 생산으로 확장했다.

 

Brazzein is 500 to 2,000 times sweeter than regular sugar, has “little to no bitter aftertaste, and helps to reduce sweet linger, reducing taste modulation challenges in the natural sweetener space​,” according to Sweegen.

Sweegen 따르면 Brazzein 일반 설탕보다 500~2,000 달고 " 뒷맛이 거의 또는 전혀 없으며 단맛의 여운을 줄여 천연 감미료 공간에서 미각 조절 문제를 줄이는 도움이 됩니다."

 

It is stable in a wide range of pH conditions, retains its qualities after pasteurization, and is readily soluble, making it ideal for sugar reduction across a spectrum of food and beverage applications, said Conagen's VP of innovation, Dr Casey Lippmeier.

이것은 광범위한 pH 조건에서 안정적이며, 저온 살균 후에도 품질을 유지하며, 쉽게 용해되어, 다양한 식품 음료 응용 분야에서 설탕 감소에 이상적이라고 Canagen 혁신 부사장인 Casey Lipmeier 박사는 말했다.

 

“Brazzein is the first product generated from our new peptide platform, which fits well into our existing world-scale, precision fermentation infrastructure. Peptides and small proteins like brazzein can be very difficult to make economically.  However, now that we have successfully scaled this peptide, we expect more sustainable, novel peptide ingredients will rapidly follow.”

Brazzein 우리의 기존 세계 규모의 정밀 발효 인프라에 맞는 새로운 펩타이드 플랫폼에서 생성된 번째 제품입니다. 브라제인과 같은 펩타이드와 작은 단백질은 경제적으로 만들기가 매우 어려울 있습니다. 그러나 이제 우리가 펩타이드의 크기를 성공적으로 조정했기 때문에 지속 가능하고 새로운 펩타이드 성분이 빠르게 뒤따를 것으로 기대합니다.”

 

The company is putting together a GRAS determination for the sweetener, which will be listed on food labels as 'brazzein,' Lippmeier told FoodNavigator-USA: "Peptides made by fermentation have traditionally been difficult because the host tends to eat them faster than they can be made.  We make our brazzein by fermentation with a host ​[the company is not disclosing which microbial host it is using at this stage] that obviates this problem."

리프마이어는 식품 라벨에 '브라제인'으로 등재될 감미료에 대한 GRAS 결정을 준비하고 있다. "발효에 의해 만들어진 펩티드는 숙주가 만들 있는 것보다 빨리 먹는 경향이 있기 때문에 전통적으로 어려웠습니다. 우리는 이러한 문제를 방지하는 숙주[ 단계에서 어떤 미생물 숙주를 사용하고 있는지 공개하지 않음] 통해 브레이징을 만듭니다."

 

Beyond stevia and monk fruit​

스테비아와 몽크 프루트 이후에

 

While natural high intensity sweeteners stevia and monk fruit have improved significantly in recent years as firms have homed in on the more sugar-like (but also more scarce) steviol glycosides such as Reb M, formulators are always looking for other sweeteners that are 'found in nature.'

회사가 Reb M 같은 설탕과 유사한(그러나 희소한) 스테비올 배당체를 사용함에 따라 천연 고강도 감미료 스테비아와 몽크 프루트가 최근 동안 크게 개선된 반면, 제조 업체는 항상 '자연에서 발견되는' 다른 감미료를 찾고 있다.

 

Proteins such as brazzein (from the oubli berry), miraculin (from the ‘miracle berry’ or Synsepalum dulcificum​​), and curculin (from the fruit of Curculigo latifolia​​) can deliver a more sugar-like sweetness profile, but have not been commercialized (until now) as it’s not economically viable to produce meaningful quantities by extracting them from fruit.

브라제인(Oubli berry), 미라쿨린('미라클 베리' 또는 Synsepalum dulcificum), 커큘린(커큘리고 라티폴리아 열매) 같은 단백질은 설탕과 유사한 단맛 프로필을 제공할 있지만 상용화되지 않았다(지금까지)과일에서 추출하여 의미 있는 양을 생산하는 것은 경제적으로 실행 가능하지 않기 때문이다.

 

Conagen – which deploys synthetic biology to ‘program’ microbes to express proteins and other components found in plants by using DNA sequences from the plants in question – is one of several companies developing fermentation-based processes to produce these sweeteners via microbial fermentation.

합성 생물학을 사용하여 해당 식물의 DNA 서열을 사용하여 식물에서 발견되는 단백질 기타 성분을 발현하도록 미생물을 '프로그래밍'하는 Conagen 미생물 발효를 통해 이러한 감미료를 생산하는 발효 기반 공정을 개발하는 여러 회사 하나이다.

 

California-based Joywell Foods​ ​has recently submitted a GRAS notice to the FDA​ ​for Miracle fruit (Synsepalum dulcificum), in pulp, powder, or protein forms; while Roquette has teamed up with Brain Biotech AG​​ to develop brazzein sweeteners via microbial fermentation.

캘리포니아에 기반을 Joywell Foods 최근 펄프, 분말 또는 단백질 형태의 Miracle 과일(Synsepalum dulcificum) 대해 FDA GRAS 통지서를 제출했다. Roquette Brain Biotech AG 협력하여 미생물 발효를 통해 브라제인 감미료를 개발했다.

 

According to Lippmeier, Sweegen expects to be first to market with brazzein, however: "We expect to bring brazzein to market before other companies. Sweegen successfully overcame the challenge of scaling brazzein, as it is difficult to make economically."

Lippmeier 따르면, Sweegen 브라제인을 가장 먼저 시장에 출시할 것으로 기대하고 있다. "우리는 브라제인을 다른 회사보다 먼저 시장에 출시할 것으로 기대하고 있습니다. Sweegen 경제적으로 만들기 어려운 브라제인을 확장하는 문제를 성공적으로 극복했습니다."

 

 

 

 

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