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식물 기반 검색 트렌드가 둔화를 나타냅니까? '데이터는 시행 감소를 예측한다.

AI독립군 2021. 9. 6. 11:51

 

Do plant-based search trends point to category slowdown? ‘The data is predictive of decreased trial’

식물 기반 검색 트렌드가 둔화를 나타냅니까? '데이터는 시행 감소를 예측한다.

육류   유사체에   대한   관심이   식는   초기   징후를   보고   있습니까 ? / Pic: GettyImages-Barmalin

 

 

Fresh data shows that consumers are searching plant-based meat analogues less frequently. Does this point to a category slowdown on the horizon?

신선한 데이터에 따르면 소비자들은 식물성 육류 유사체를 검색하고 있다. 이것은 카테고리의 둔화를 가리키는 것입니까?

 

Forecasts from Research & Markets suggests the plant-based food market is expected to grow at a CAGR of 11.9% from 2020 to 2027 to reach US$74.2 billion by 2027.

Research & Markets 예측에 따르면 식물 기반 식품 시장은 2020년부터 2027년까지 11.9% CAGR 성장하여 2027년에는 742 달러에 이를 것으로 예상된다.

 

Expansion is being supported by rising consumer interest in health – and the health halo from which plant-based products benefit – as well as concerns over issues like animal welfare and the environmental impact of meat and dairy production.

건강에 대한 소비자 관심 증가와 식물성 제품이 혜택을 받는 건강 후광, 그리고 동물 복지 육류 유제품 생산이 환경에 미치는 영향에 대한 우려가 이러한 확장을 뒷받침하고 있다.

 

The demand has created an influx of brands and innovation in the plant-based space. Vegan claims linked to new global food product launches doubled in 2020 compared to 2016, according to Mintel's Global New Product Database. A focus on flavour and other organoleptic qualities has extended the appeal of the sector beyond vegans and vegetarians to flexitarian consumers looking to cut their animal protein consumption.

수요는 식물 기반 공간에서 브랜드와 혁신의 유입을 창출했다. 민텔의 글로벌 신제품 데이터베이스(Global New Product Database) 따르면 새로운 글로벌 식품 출시와 관련된 채식주의자 주장은 2016년에 비해 2020년에 증가했다. 풍미 기타 관능적 특성에 초점을 맞추면서 채식주의자와 채식주의자를 넘어 동물성 단백질 소비를 줄이려는 유연한 소비자에게 분야의 매력이 확대되었다.

 

However, according to Simporter’s AI consumer conversation tracking data, while consumer reviews and social media posts talking about plant-based meat analogues continue to see exponential growth, up over 100% and 80% respectively year-on-year, the amount of search activity around plant-based meats is showing a very different pattern. Searches actually declined over 10% in the period.

그러나 Simporter AI 소비자 대화 추적 데이터에 따르면 식물성 육류 유사체에 대해 이야기하는 소비자 리뷰와 소셜 미디어 게시물은 기하급수적으로 계속 증가하여 전년 대비 각각 100% 80% 이상 증가했다. 식물성 고기를 중심으로 매우 다른 패턴을 보이고 있다. 기간 동안 검색은 실제로 10% 이상 감소했다.

 

 

So what does this suggest about trends in the plant-based sector?

그렇다면 이것은 식물 기반 부문의 경향에 대해 무엇을 시사합니까?

 

Simporter points to three possible ‘whys’ to explain what’s going on. And it might not all be good news for food makers who have been bullish about the runway for plant-based growth.

Simporter 현재 상황을 설명하기 위해 가능한 가지 '이유' 지적했다. 그리고 식물 기반 성장을 위한 통로에 대해 낙관적이었던 식품 제조업체들에게는 이것이 모두 좋은 소식이 아닐 수도 있다.

 

Search is predictive of trial

검색은 평가판을 예측한다

 

Firstly, Simporter stresses it is important to think about how people use search and other online communications. The number of searches people make relating to a product or service is predictive of trial.

첫째, Simporter 사람들이 검색과 다른 온라인 커뮤니케이션을 어떻게 사용하는지 생각하는 것이 중요하다고 강조한다. 제품 또는 서비스와 관련된 검색 횟수는 평가판을 예측한다.

 

The data shows plant-based meat hit its peak search activity in December 2019. Since this point, the number of searches made by consumers has settled down.

데이터에 따르면 식물성 고기는 2019 12월에 검색 활동이 최고조에 달했다. 시점 이후로 소비자의 검색 횟수는 안정되었다.

 

This isn’t in itself indicative of lower interest in plant-based products, Simporter CEO Dillon Hall told us… But it could be a warning sign.

Simporter CEO Dillon Hall "이는 자체로 플랜트(식물성) 기반 제품에 대한 관심이 낮아지는 것은 아니지만 이는 경고 신호일 있다" 우리에게 말했다.

 

“While the trail-off in plant-based searches could suggest that fewer new customers are coming into the category, the data may also just mean that consumer awareness of the category is growing - therefore, searches may be more pinpointed. But the most likely scenario is that the data is, indeed, predictive of decreased trial and the category will soon depend on recurring purchases.”

"플랜트 기반 검색의 추적이 범주에 들어오는 신규 고객이 줄어들 있지만, 데이터는 범주에 대한 소비자 인지도가 증가하고 있다는 것을 의미할 뿐이므로 검색이 정확히 파악될 있습니다. 그러나 가장 가능성이 높은 시나리오는 데이터가 실제로 평가판 감소에 대한 예측이며, 범주는 반복적인 구매에 따라 달라질 것이라는 것입니다."

 

Simporter also noted that search is often predictive of longer-term demand. In this scenario, we are likely see a drop in user-generated content next year, the data provider suggested. 

Simporter 또한 검색이 종종 장기 수요를 예측한다고 언급했다. 시나리오에서는 내년에 사용자 생성 콘텐츠가 감소할 것으로 예상된다고 데이터 공급자가 제안했다.

 

“When we dive into the data, we see around a six- to twelve-month delay between search spikes and user generated content spikes. As a result, we may see downward interest in plant-based meats in six- to twelve-months, following the downward search trend slope.”

“데이터를 자세히 살펴보면 검색 급증과 사용자 생성 콘텐츠 급증 사이에 6~12개월의 지연이 있음을 있다. 결과적으로 하향 검색 추세 기울기에 따라 6~12개월 안에 식물성 고기에 대한 관심이 하향 조정될 있다.”

 

Another factor explaining the disconnect between reviews, social media chatter, and searches could be that consumers simply aren’t eating plant-based meat analogues as much as they claim. However, talking about it is used as a symbol of status and a signal of what social ‘tribe’ consumers belong to.

리뷰, 소셜 미디어 채팅, 검색 간의 단절을 설명하는 다른 요인은 소비자들이 단지 그들이 주장하는 만큼 식물 기반 고기 유사체를 먹지 않는다는 것일 있다. 하지만, 그것에 대해 말하는 것은 지위의 상징이자 사회적 '부족' 소비자가 속해 있는 것의 신호로 사용된다.

 

“Plant-based meat, in many social circles, is cool. It is supposedly environmentally friendly, healthier, and expensive. There is a scenario where consumers are increasing their posts and reviews about plant-based meats to ‘chase clout’, when really they're consuming the products less often than they say they do.”

“많은 사회계에서 식물성 고기는 훌륭합니다. 그것은 아마도 환경 친화적이며 건강하고 비싸다. 소비자들이 실제로 그들이 말하는 것보다 자주 제품을 소비하고 있는데도 '영향력을 쫓기 위해' 식물성 고기에 대한 게시물과 리뷰를 늘리는 시나리오가 있다.”

 

How to contend with slowing growth

성장 둔화에 대처하는 방법

 

Dillon believes that the data points to a normalisation of growth rates in a category that has been heavily hyped. “It is unlikely that plant-based meat will continue to grow as rapidly as it has the past few years. While it is certainly not a short-term fad, steep growth rates will certainly cool down before 2025,”​ he told us.

Dillon 데이터가 크게 과장된 범주에서 성장률의 정상화를 가리키고 있다고 믿는다. “식물성 고기가 지난 년처럼 계속해서 빠르게 성장할 같지는 않다. 확실히 단기적인 유행은 아니지만 가파른 성장률은 2025 이전에 확실히 진정될 것이다.”라고 그는 말했다.

 

But not all products in the plant-based sector are witnessing the same deterioration in search interest. Nascent segments that are still relatively new to consumers – and where innovation levels are particularly high – continue to see rising search interest. Simporter revealed that plant-based fish top this list.

그러나 플랜트 기반 부문의 모든 제품이 검색 관심에서 같은 악화를 겪는 것은 아니다. 아직 상대적으로 소비자에게 새로운 분야이며 혁신 수준이 특히 높은 초기 분야에서는 검색 관심이 계속 증가하고 있습니다. Simporter 식물에 기반을 생선이 목록에서 1위를 차지한다고 밝혔다.

 

 

Consumer search interest in this segment over the past 12 months is more than 20% higher than the year prior despite the overall category's search interest decline. Consumers are mentioning it in reviews and social posts four times more often.

지난 12개월 동안 부문에 대한 소비자 검색 관심도는 전체 카테고리의 검색 관심도 감소에도 불구하고 전년도보다 20% 이상 높아졌습니다. 소비자들은 리뷰나 소셜 게시물에서 4 이상 자주 언급하고 있다.

 

Behind fish, chicken nuggets are growing 337% in mentions and close to 10% in search interest, year-on-year. The data and analytics provider pointed to recent launches in the space from Impossible Foods and Beyond Meat, which it described as ‘spot on’.

생선 다음으로 치킨 너겟은 언급이 337%, 검색 이자가 10% 가까이 증가하고 있다. 데이터 분석 제공업체는 최근 임파서블 푸드(Impossible Foods) 비욘드 미트(Beyond Meat) 우주 발사를 지적했으며, 이는 '스팟 어택'이라고 설명했다.

 

Does this point to the possibility of innovating your way to growth? Could continued high levels of product launches in the space continue to bring new consumers in?

이것이 성장을 위한 혁신의 가능성을 의미합니까? 계속해서 높은 수준의 제품 출시가 계속해서 새로운 소비자를 끌어들일 있을까요?

 

Dillon is sceptical.

딜런은 회의적이다

 

“This is definitely a challenging question. While product launches certainly contribute to consumer chatter, those spikes are typically very short-term. So food makers can squeeze out some new trials by launching new products but, ultimately, if the demand isn't there, consumers won't be talking about the product or its segment for very long.”

“이것은 확실히 어려운 질문이다. 제품 출시가 확실히 소비자 대화에 기여하지만 이러한 급증은 일반적으로 매우 단기적이다. 따라서 식품 제조업체는 신제품을 출시하여 가지 새로운 시도를 짜낼 있지만 궁극적으로 수요가 없으면 소비자는 제품이나 해당 부문에 대해 오랫동안 이야기하지 않을 것이다.”

 

 

 

 

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