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Redefine Meat, 3D 프린팅 육류 대체 식단을 출시하기 위해 2,900 만 달러 모금

AI독립군 2021. 3. 9. 09:57

 

Redefine Meat raises $29 million for launch of 3D-printed meat-substitute meals

Redefine Meat, 3D 프린팅 육류 대체 식단을 출시하기 위해 2,900 만 달러 모금

 

Rehovot firm uses 3D printers and ‘ink’ to ‘print’ steaks; firm aims to sell the printers and the cartridges to meat distributors worldwide this year

Rehovot 회사는 3D 프린터를 사용하고 스테이크를 '잉크'하여 '인쇄'한다. 이 회사는 올해 전 세계 육류 유통업체에 프린터와 카트리지를 판매할 계획이다.

 

An illustration of the 3D printed whole muscle cut of beef by Redefine Meat (Courtesy)

 

Redefine Meat, a startup that uses industrial 3D printing to create steaks, said it has raised $29 million in a A-series funding round led by Hong Kong-based VC firm Happiness Capital and Tel Aviv- and NY-based Hanaco Ventures.

산업용 3D 프린팅을 이용해 스테이크를 만드는 스타트업 리프레젠 미트는 홍콩 소재 VC기업 행복캐피탈과 텔아비브와 NY 소재 하나코벤처스가 주도하는 A시리즈 자금 지원 라운드에서 2900만 달러를 모금했다고 밝혔다

 

They are joined by CPT Capital, the venture arm of private equity pioneer Jeremy Coller’s private family office and an alternative protein investor, which is an early backer of the startup, as well as other new international investors, including Guatemala’s family investment office Losa Group; Sake Bosch, the founder of Netherlands’ Prime Ventures; and Singapore-based VC firm K3 Ventures, the company said in a statement.

사모펀드의 선구자인 제레미 콜러의 개인 가족 사무소의 벤처기업인 CPT 캐피털과 초기 창업 후원자인 대체 단백질 투자자를 비롯해 과테말라 가족투자사무소 로사그룹, 네덜란드 프라임벤처스의 창업자인 사케 보쉬 등이 참여하고 있다. 동사는 성명을 통해 "싱가포르 소재 VC회사인 K3벤처스"라고 밝혔다.

 

The money raised will be used to expand the company’s range of products and support its commercial launch and international growth in 2021, the company said, as the firm completes the construction of a large-scale pilot line production facility for its 3D alt-meat printers later this year.

동사는 올해 말 3D 알트미트 프린터를 위한 대규모 파일럿 라인 생산시설 건설을 완료함에 따라 모금된 자금은 동사의 제품 범위를 확대하고 2021년 상업적인 출시와 국제 성장을 지원하는 데 사용될 것이라고 말했다.

 

Redefine Meat says its patented industrial-scale digital manufacturing technology manages to fully replicate the muscle structure of beef. It is high protein, no cholesterol and looks, cooks, feels and tastes like beef, according to the startup.

Reefined Meat은 자사의 특허받은 산업 규모의 디지털 제조 기술이 쇠고기의 근육 구조를 완전히 복제하는 데 성공했다고 말한다. 그것은 고단백질이며 콜레스테롤이 없고 생김새, 요리, 느낌, 그리고 소고기 맛이 난다고 그 스타트업은 말했다.

 

A whole cut of Redefine Meat’s alt-steak (Courtesy) 

 

Redefine Meat uses 3D printers and “ink” to “print” the steaks. The firm aims to sell the printers and the cartridges to meat distributors worldwide, who will both print and distribute the meat once produced.

Reefined Meat 3D 프린터와 잉크를 사용하여 스테이크를 "인쇄"한다. 이 회사는 프린터와 카트리지를 전 세계 육류 유통업자에게 판매하는 것을 목표로 하고 있는데, 그들은 일단 생산된 고기를 인쇄하고 배포할 것이다.

 

The “ink” is made of plant-based ingredients similar to what a cow eats. It contains proteins from legumes and grains, to create the muscle texture of the alternative meat; it also contains fats from the plants, to mimic the beef fat, and natural flavors and colors, to mimic the blood factor in meat and its juiciness.

잉크는 소가 먹는 것과 비슷한 식물성 재료로 만들어진다. 그것은 대체 육류의 근육질을 만들기 위해 콩과 식물과 곡물의 단백질을 포함하고 있으며, 또한 식물에서 추출한 지방, 소고기 지방을 모방하기 위한 천연 향과 색도 함유하고 있으며, 고기의 혈중 인자와 그 육즙을 모방하기 위한 것이다.

 

“This funding, which was concluded faster and better than we could have imagined a year ago, is a major step towards becoming the world’s biggest alternative meat company by 2030,” said Eshchar Ben-Shitrit, CEO and Co-founder of the Rehovot, Israel-based startup.

이스라엘에 본사를 둔 스타트업 레호봇의 최고경영자(CEO)이자 공동 창업자인 에샤르 벤 시트리트(Eshchar Ben-Sitrit) "1년 전 우리가 상상할 수 있었던 것보다 더 빠르고 잘 마무리된 이번 펀딩은 2030년까지 세계 최대의 대안 육류 기업으로 도약하는 중요한 단계"라고 말했다.

 

The fast-growing alternative meat sector is an industry that makes the world “a better place,” said Eric Ng, the CEO of Happiness Capital. “But there is currently a gap in its ability to meet the needs of people who still want to eat traditional meat. Redefine Meat offers a unique solution that appeals to meat-eaters with tasty and sustainable food. With technology that is ready for production, and strong strategic partners, Redefine Meat is poised to deliver high-quality meat alternatives that can make a meaningful impact on global meat consumption.”

빠르게 성장하고 있는 대체 육류 분야는 세계를 "더 나은 곳"으로 만드는 산업이라고 행복 캐피털의 CEOEric Ng은 말했다. 그러나 "전통적인 고기를 여전히 먹고 싶어하는 사람들의 요구를 충족시키는 능력에는 현재 격차가 있다. 고기 재정립은 맛있고 지속 가능한 음식으로 육식을 하는 사람들에게 어필하는 독특한 해결책을 제공한다. 생산 준비가 된 기술과 강력한 전략적 파트너로 인해 Reefined Meat는 전 세계 육류 소비에 의미 있는 영향을 줄 수 있는 고품질 육류 대안을 제공할 준비가 되어 있다."

 

Last month, Redefine Meat announced its first strategic agreement with Israeli meat distributor Best Meister to distribute its products to restaurants and butchers in Israel after a successful blind-tasting of alternative meat event co-organized by the two companies, which demonstrated 90% acceptance rate amongst meat eaters, the statement said. The firm has plans to enter the European, Asian and North American markets later this year.

지난달 '리졸브미트'는 양사가 공동 기획한 대체육류 행사 블라인드 시식 성공 후 이스라엘 내 식당과 정육점에 제품을 유통하기로 한 이스라엘 육류 유통업체 베스트마이스터와의 첫 전략협약을 발표해 육류자 간 수용률이 90%를 기록했다고 성명은 전했다. 이 회사는 올해 말 유럽, 아시아, 북미 시장에 진출할 계획이다.

 

Ben-Shitrit said that the firm wants to change the belief that delicious meat can only come from animals. “We have all the building blocks in place to make this a reality: high-quality meat products, strategic partnerships with stakeholders across the world, a large-scale pilot line under construction, and the first-ever industrial 3D Alt-Meat printers set to be deployed within meat distributors later this year.”

벤 시트릿은 이 회사가 맛있는 고기는 동물에게서만 나온다는 믿음을 바꾸고 싶다고 말했다. "우리는 이를 현실화하기 위한 모든 구성 요소를 갖추고 있습니다. 고품질 육류 제품, 전 세계 이해 관계자 들과의 전략적 제휴, 건설 중인 대규모 파일럿 라인, 그리고 올해 말 육류 유통업체 내에 배치될 최초의 산업용 3D Alt-Meat 프린터이다."

 

The global meat substitute market is expected to reach $8.1 billion by 2026, according to data firm Allied Market Research, as consumers seek to cut their meat intake for health, animal welfare and environmental purposes.

데이터 회사인 얼라이드 마켓 리서치에 따르면 소비자들이 건강, 동물 복지, 그리고 환경적인 목적을 위해 육류 섭취를 줄이려고 하기 때문에 2026년에는 세계 육류 대체 시장이 81억 달러에 이를 것으로 예상된다.

 

Firms that have made headlines in the sector are the Los Angeles-based Beyond Meat Inc, a Nasdaq-traded producer of plant-based meat substitutes whose products simulate chicken, beef and pork sausage, and are available at most grocery stores in the US and at restaurant chains.

이 분야에서 화제가 된 회사들은 나스닥에서 거래되고 있는 식물성 고기 대용품 생산업체인 로스앤젤레스에 본사를 둔 비욘드 미트 주식회사이다. 이 회사는 닭고기, 쇠고기, 돼지고기 소시지를 모방한 제품으로, 미국 대부분의 식료품점과 레스토랑 체인점에서 구입할 수 있다.

 

Another firm is Impossible Foods Inc., a California firm that selects proteins and nutrients from plants to recreate the experience and nutrition of meat products. The firm launched the Impossible Burger in 2016, available in grocery stores in the US; its plant-based sausage product is available at Starbucks in the US.

또 다른 회사는 육류 제품의 경험과 영양을 재현하기 위해 식물에서 단백질과 영양분을 선별하는 캘리포니아 회사인 임파서블 푸드 주식회사이다. 이 회사는 2016년에 임파서블 버거를 출시했는데, 미국 내 식료품점에서 구입할 수 있으며, 공장 기반 소시지 제품은 미국 스타벅스에서 구입할 수 있다.

 

In Israel, Aleph Farms Ltd. has created a lab-cultivated steak, using meat cells, which it says looks and feels like steak but was produced without killing animals.

이스라엘에서는 Aleph Farms Ltd. 이 회사는 육류 세포를 이용해 실험실에서 만든 스테이크를 만들었는데, 이 스테이크는 겉모습과 느낌은 스테이크 같지만 동물을 죽이지 않고 생산되었다고 한다.

 

 

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